Smijerndør

Metalldør

Ønsker du en elegant og funksjonell finish i din leilighet eller kontor? Satser du på moderne, moteriktige interiører? Den industrielle stilen gleder mennesker med sin originalitet og praktiske bruk av holdbare materialer. I et minimalistisk rom med stor vekt på bruk av metall og glass, vil skreddersydde metalldør fungere perfekt. 

Dør

New York style dører- et originalt element i leiligheten din

Når vi laget moderne dørprosjekter for bolig-, bruks- og kontorinteriører, fokuserte vi på industrielle modeller. Den harmoniske kombinasjonen av et slagfast og ripebestandig glass og en holdbart pulverlakkert metall gjorde det mulig for oss å skape unike dørblader og foldedører. Glasset sikrer tilgang til naturlig lys og forstørrer rommet optisk. Bruk av metalldør lar deg skape et brukervennlig interiør med et utrolig moteriktig utseende.

Det som kjennetegner merket vårt er en individuell tilnærming til hver kunde. Vi bruker ikke noen standardmønstre, vi driver ikke masseproduksjon. Vi kan lage nesten hvilket som helst mønster som passer kunden, selv når du skisserer det med blyant. Samtidig er vi kreative og kan tilby utypiske, unike løsninger for alle interiører.

Holdbare glassdører

Vi tilbyr industrielle skyvedører samt dører montert i skillevegger av metall og glass. Dette inkluderer også smijern skyvedører og slagdører. Alle metalldører kan utstyres med glasset du foretrekker. Vår standard er herdet sikkerhetsglass, men vi tilbyr også andre varianter som laminert, frostet, sotet og støydempende glass.
Pulverlakkerte metallrammer er ikke begrenset til svart. På kundens forespørsel kan vi produsere dem i hvilken som helst farge fra RAL CODE-systemet, og vi kan også tilby spesielle farger mot et tilleggsgebyr.

harmonijkowe
dusjdor glass og metall 1

Skreddersydde metalldører

Har leiligheten eller firmarom andre dimensjoner? Ser du etter en skreddersydd metalldør? Skriv eller ring oss, så vil vi tegne en skisse for dine individuelle behov og vi vil levere sm ijernsdører som vil passe selv til dine mål

Smijernsdører til forskjellige interiør

Våre produkter kan monteres i stue, soverom eller inngangspartiet. Vi tilbyr også løsninger for vinrom, bad og dusj. Metalldør kan også være en del av skillevegger. En annen ting som kjennetegner våre New York style dører, er rammene: de er svært minimalistiske. Dermed fremstår våre New York style dører fra Elvebyen visuelt som mer delikate, elegante og subtile. De klassiske dimensjonene på dørrammene våre er vanligvis 40 × 15 mm. På kundens spesielle ønske kan vi også lage en tykkere ramme – det er ikke noe problem for oss.

Metalldør fra prosjekt til montering

Elvebyen produkter er laget av materialer av høyeste kvalitet. På fabrikken bruker vi moderne verktøy, men i den tradisjonelle sveiseprosessen for å sikre produksjon av dørblader tilpasset kundens mål. Et kvalifisert team av produksjonsmedarbeidere og montører sikrer den høyeste kvaliteten på hver tjeneste og profesjonell levering til hver kunde.

Vi kan tilby oppmåling hjemme hos kunden, inntil 100 km fra Oslo. Sammen med oppdragsgiveren designer vi døren, sender skisser til godkjenning, leverer døren og monterer den eller gir veiledning for selvmontering.

Hvordan jobber vi

Vi benytter stål av høy kvalitet som pulverlakkeres.

Herdet sikkerhetsglass er standard, men andre typer glass kan også leveres. Laminert, frostet, sotet, støyreduserende glass e.l.

Dusjveggene lages i syrefast stål som ikke ruster.

Vi leverer høy kvalitet med god finish

PROSESS
01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta gjerne kontakt med oss!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!