Industriporter

Industrielle dører

Ønsker du en elegant og funksjonell finish i din leilighet eller kontor? Satser du på moderne, moteriktige interiører? Den industrielle stilen gleder mennesker med sin originalitet og praktiske bruk av holdbare materialer. I et minimalistisk rom med stor vekt på bruk av metall og glass, vil skreddersydde industrielle dører fungere perfekt. 

Dor

Industrielle dører - et originalt element i leiligheten din

Når vi laget moderne dørprosjekter for bolig-, bruks- og kontorinteriører, fokuserte vi på industrielle modeller. Den harmoniske kombinasjonen av et slagfast og ripebestandig glass og en holdbart pulverlakkert metall gjorde det mulig for oss å skape unike dørblader og foldedører. Glasset sikrer tilgang til naturlig lys og forstørrer rommet optisk. Bruk av industrielle dører lar deg skape et brukervennlig interiør med et utrolig moteriktig utseende.

Det som kjennetegner merket vårt er en individuell tilnærming til hver kunde. Vi bruker ikke noen standardmønstre, vi driver ikke masseproduksjon. Vi kan lage nesten hvilket som helst mønster som passer kunden, selv når du skisserer det med blyant. Samtidig er vi kreative og kan tilby utypiske, unike løsninger for alle interiører.

Holdbare glassdører

Vi tilbyr våre kunder dører med glass i standarddimensjoner som er tilpasset tradisjonelle døråpninger. Dette er en løsning som gjør det mulig å montere dørblader av metall og glass i mange hjem og kontorer. Vi tilbyr også industrielle skyvedører og dører montert i skillevegger i metall og glass.

Alle metalldører kan monteres med glasset du velger. Vår standard er herdet sikkerhetsglass, men vi leverer også andre typer glass: laminert, frostet, sotet eller støydempende.

Pulverlakkerte metallrammer trenger ikke være svarte. Hvis kunden ønsker det, kan vi lage dem i alle farger fra RAL CODE-systemet. Vi kan også skape uvanlige farger mot et tilleggsgebyr.

harmonijkowe
pryszic 1 1

Skreddersydde metalldører

Har leiligheten eller firmarommet uvanlige dimensjoner? Ser du etter en skreddersydd metalldør? Skriv eller ring oss, så vil vi lage et prosjekt skreddersydd for dine individuelle behov og vi vil levere smijernsdører som vil passe selv til de minst populære dimensjonene. 

Smijernsdører til diverse interiør

Våre smidde industrielle dører kan monteres i stuen og i soverommet så vel som i inngangen til kontoret. Vi tilbyr også imponerende, moteriktige løsninger for vinrom, bad, dusjkabinetter, vi lager inngangsdører til verandaer, terrasser og balkonger. Industrielle dører kan også være en del av skillevegger.

En annen ting som kjennetegner våre industrielle dører er rammene: de er tynnere enn de som brukes i metalldørene til konkurrentene våre. Dermed er industrielle dørene på Elvebyen visuelt mer delikate, mer elegante, mer subtile. De klassiske dimensjonene på dørrammene våre er vanligvis 40 × 15 mm. På kundens spesielle ønske kan vi også lage en tykkere ramme – det er ikke noe problem for oss.

empty-shopping-mall-architecture.jpg

Mall Architeture

Architeture
PSFB56D.jpg

Bridge Architeture

Architeture
3LT5S9F.jpg

Modern Architeture

Architeture
P93J3N3.jpg

Modern Architeture

Architeture

Industrielle dører fra prosjekt til montering

Elvebyen industrielle dører er laget av materialer av høyeste kvalitet som er motstandsdyktige mot støt og tidens gang. For å lage dem bruker vi moderne verktøy som muliggjør presis produksjon av dørblader tilpasset dimensjonene målt hos kunden. 

Et kvalifisert team av produksjonsmedarbeider og montører sikrer den høyeste kvaliteten på hver tjeneste og en profesjonell tilnærming til behovene til hver kunde. Vi vil foreta målinger hjemme hos kunden, inntil 100 km fra Oslo. Sammen med oppdragsgiver designer vi døren, sender skisser til godkjenning gratis, leverer deretter døren og monterer den eller gir veiledning for selvmontering.

Hvordan jobber vi

Vi benytter stål av høy kvalitet som pulverlakkeres.

Herdet sikkerhetsglass er standard, men andre typer glass kan også leveres. Laminert, frostet, sotet, støyreduserende glass e.l.

Dusjveggene lages i syrefast stål som ikke ruster.

Vi leverer høy kvalitet med god finish

PROSESS
01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta kontakt med oss om dette produktet!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!