Dusjdør

dusjdor glass og metall

Dusjdør i glass og metall

Rå vegger, synlige rør, sanitærutstyr i svart – dette kjennetegner et bad i industriell stil. Industrielle interiører blir mer og mer populære blant eierne av leiligheter og studioer. Tillegg i form av dusjvegger i glass eller badekar med skyvedører får badet til å se originalt ut. Til tross for bruk av glass og stål ser dørene lette og lyse ut. I Elvebyen kan vi lage dine dusj- og baderomsdører av stålprofiler og motstandsdyktig glass.

Dusj med en glassvegg

Et enkelt kabinett med et lineært avløp, uten et dusjkar, er utvilsomt ikke bare noe du kan bruke, men kan også bli en hoveddekorasjon i ditt industrielle bad. På kundenes individuell forespørsel lager vi dusjvegger i glass av høykvalitets stål, baderomsvegger i glass, hele dusjkabinetter og skyvedører som monteres på badekar. De syrefaste stålprofilene vi bruker er helt motstandsdyktige mot vann og vaskemidler. I profilene monterer vi herdet eller laminert sikkerhetsglass, frostet eller sotet glass.

En dusjkabinett, baderomsvegg og ei dør laget av stålprofiler produsert av oss ser mye lettere ut enn de som er produsert av konkurrentene våre. Det er fordi vi bruker tynnere, elegante rammer, vanligvis på 40 × 15 mm. Dette resulterer i et produkt som er perfekt for leiligheter, selv for små bad, uten å forstyrre interiørets proporsjoner. På kundens forespørsel kan vi imidlertid lage dusj- eller baderomsdører med tykkere profiler.

Fargen på profilene avhenger av det våre kunder vil ha. Vi tilbyr alle farger fra RAL CODE-systemet, og mot et tilleggsgebyr også andre, helt unike farger. Som et resultat er hvert bad unikt og oppfyller kundenes høyeste krav.

01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta gjerne kontakt med oss!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!