Dusjdør

prysznic

Dusjdør i glass i stål

Rå vegger, synlige rør, sanitærutstyr i svart – dette kjennetegner et bad i industriell stil. Industrielle interiører blir mer og mer populære blant eierne av leiligheter og studioer. Tillegg i form av dusjvegger i glass eller badekar med skyvedører får badet til å se originalt ut. Til tross for bruk av glass og stål ser dørene lette og lyse ut. I Elvebyen kan vi lage dine dusj- og baderomsdører av stålprofiler og motstandsdyktig glass.

Dusj med en glassvegg

Et enkelt kabinett med et lineært avløp, uten et dusjkar, er utvilsomt ikke bare noe du kan bruke, men kan også bli en hoveddekorasjon i ditt industrielle bad. På kundenes individuell forespørsel lager vi dusjvegger i glass av høykvalitets stål, baderomsvegger i glass, hele dusjkabinetter og skyvedører som monteres på badekar. De syrefaste stålprofilene vi bruker er helt motstandsdyktige mot vann og vaskemidler. I profilene monterer vi herdet eller laminert sikkerhetsglass, frostet eller sotet glass.

En dusjkabinett, baderomsvegg og ei dør laget av stålprofiler produsert av oss ser mye lettere ut enn de som er produsert av konkurrentene våre. Det er fordi vi bruker tynnere, elegante rammer, vanligvis på 40 × 15 mm. Dette resulterer i et produkt som er perfekt for leiligheter, selv for små bad, uten å forstyrre interiørets proporsjoner. På kundens forespørsel kan vi imidlertid lage dusj- eller baderomsdører med tykkere profiler.

Fargen på profilene avhenger av det våre kunder vil ha. Vi tilbyr alle farger fra RAL CODE-systemet, og mot et tilleggsgebyr også andre, helt unike farger. Som et resultat er hvert bad unikt og oppfyller kundenes høyeste krav.

Dusj med en skreddersydd glassvegg

resultere i et vellykket samarbeid. Derfor spør vi ikke kundene om dimensjoner på dører eller kabinetter, men vi kjører til dem for å foreta individuelle målinger. Ønsker du å lage ei dør til dusjkabinett eller bad innen 100 km fra Oslo og bestemmer deg for å fullføre bestillingen, blir målingen gratis. Hvis vi må kjøre lenger, vil vi informere deg om tilleggskostnader på forhånd. Etter å ha snakket med kunden, kan vi forberede prosjektet selv eller med å basere på den originale skissen din, og vi kan ta hensyn til alle dine behov, krav og uvanlige ideer. Vi sender de ferdige skissene gratis.

Det at vi ikke bruker standardmønstre når vi lager dusjvegger i glass gir oss en enorm fordel i forhold til konkurrentene våre. Våre kunder setter pris på muligheten for å ha et originalt bad i den stilen de velger.

Elvebyen skreddersydde hengslede dørene er lette, slipper inn naturlig lys, dekorerer interiøret og lydisolerer det. Hengslede industrielle dører i glass ser imponerende ut i både små og store leiligheter. De lar deg skape et originalt interiør. De er også perfekte for kontorer. Hengslede dørers karakteristiske rammen, sprossene og sikkerhetsglasset gleder mennesker med eleganse og holdbarhet.

01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta kontakt med oss om dette produktet!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!