, Inneholder sponset samarbeid Hei dere og glad weekend – Endelig er jeg ferdig med seng, eller smartløsningen med style som jeg liker å kalle det – sengen var på en måte det siste jeg hadde igjen av oppussingsplanen i denne omgang også, og det har blitt en så sykt stor forandring. Litt av inspoen min kommer fra Instagram – dette bildet
file
Når jeg kjøpte leiligheten for snart 2 år siden bestemte jeg meg med en gang at stuen, kjøkken og soverom skulle være første prioritering til oppussing – men nå som alt dette er ferdig har jeg faktisk lyst og sette i gang med badet. Jeg har sjukt lyst og slå ned veggen og lage den kuleste marmorløsning. Blitt litt inspirert av beste kompisen Lene, hun har det helt vilt nydelig hjemme. FØR:
file
file
ETTER: Jeg føler meg sykt stolt, heldig og flink som har fått til dette helt alene, litt polsk hjelp her og der, men ideene til alt har jeg kommet på med selv, og det er veldig stas og endelig kunne kalle dette hjemme mitt – jeg har det skikkelig fint altså. Glassvinduet  er sponset av Elvebyen Eiendom AS
file
Nå jakter jeg etter en liten trapp slik at det blir lettere og komme seg opp i sengen, noen bilder på veggene, og et stuebord så kan jeg si meg nøgd for øyeblikket. Dørene under sengen har jeg laget av rester jeg hadde igjen fra gulvet. Føler det ble ganske så fett i grunnen.  Det som er kjekt er at jeg har laget et veldig stort oppbevaringsrom under sengen, noe som er helt genialt når det kommer til leiligheter i Oslo. Fargen heter St. Paul blue og har fargekoden: 5030/6108 -B08G
file