http://www.leneorvik.no/2018/01/15/en-annerledes-dusjdor/ Mandag! Og en skikkelig grå en?! I hvertfall her i hovedstaden, kunne ikke tatt et interiørbilde her inne om jeg hadde villet en gang, for det hadde blitt helt groggy og uklart. Hehe, men humøret er alt annet enn grått! Har hatt en skikkelig innholdsrik og herlig helg, med herlige mennesker ♥ På fredag møtte jeg en venninne, Marie- for et glass vin på Vineria Ventidue, så koselig sted! Vi satt på hver sin barkrakk og dinglet med beina og tittet ut på vintermørket mens vi skravlet i vet. Deretter bar det videre til herlige The Well. 2-3 timer i godt selskap der på en fredagskveld? Ikke og forakte ♥ På lørdag var jeg på innflyttnings-brunch hos Marie på dagtid, hun hadde laget tapas til oss! Superhyggelig start på lørdagen, etterfulgt av bursdagsmiddag for Egil med “familien” på Olivia. På kvelden kom Henriette og Noah til meg og overnattet til søndag, så vi har spist godteri og sett på lego-filmer til den store gullmedalje. Så herlig å ha de her. Resten av søndagen i går ble tilbrakt på sofaen, så derfor bestemte jeg meg for å ta en bloggefri-søndag.. Mistenker at jeg har begynnende magesår, eller katarr eller noe lignende, men jeg får holde meg unna kaffe, sterk mat og mat / drikke med syre i og håpe det går over! Uansett så var det da utrolig deilig og bare slappe av på sofaen under dyna ♥ Og en annen viktig detalj for helgen. ENDELIG har dusjdøren kommet på plass! Og glassveggen mellom stue og kjøkken er ferdig. Halleluja så fornøyd jeg er. WOW!! Når jeg planlagte badet, var jeg fast bestemt på at jeg ville gjøre noe annerledes når det dusjdøren. Min første tanke var å lage dør i samme stil som flisene, men det lot seg ikke gjennomføre. Av og til kan jeg være litt VEL ambisiøs med planene mine, hehe.. Vel .. Jeg begynte å tenke hva jeg ville ha, og var ikke i tvil om at jeg ville ha en dusjdør med svarte detaljer, noe annet! Noe jeg ikke hadde sett før. Og fantasien har ingen grenser. Ofte har man lyst på noe, og ser det for seg- men man gjennomfører det ikke fordi det kanskje er litt ork .. Og fordi det letteste er og velge noe som allerede finnes. Vel, sånn tenker ikke jeg. Jeg tenker at alt er mulig. Jeg ville spesial-designe en dusjdør som ingen andre har. Så jeg sendte en mail til de som også har levert glassveggen på stuen min, og spurte om ikke de laget dusjdører også. Egentlig ikke, men de kunne prøve! Så derfor sendte jeg avgårde en skisse av hvordan jeg så for meg at dusjdøren skulle være, og nå er den endelig levert. Det koster naturligvis litt mer, men det er også verdt det, synes jeg!
file
En dusjdør av glass, og svart matt metall, egendesignet og med god hjelp fra Elvebyen Eiendom (døren er ikke sponset om noen skulle lure på det) Men mange har spurt hvor den er fra (siden jeg la ut bilde på instagram i går) ♥
file
Likte dere den??? Jeg elsker den! Og i fremtidige oppussingsprosjekt, kommer denne til gå igjen, hehe.. It’s all in the details ♥