Skillevegg

STÅL OG GLASS

bilde 5 fra salgsannonse
skillevegg

Du trenger ikke å ty til tradisjonelle løsninger for å skille to rom. Murstein, blokker eller lette gipskonstruksjoner er ikke de eneste alternativene som fungerer godt både hjemme og på kontoret. Vi tilbyr design, produksjon og installasjon av skillevegger i en industriell stil. Dette er en elegant interiørløsning som sikrer utmerket lysforhold, og får selv små rom til å virke romslige og koselige.

Moderne vegger i industriell stil er konstruert av stålprofiler og bruddsikkert glass. Disse veggene er ideelle for erstatning av tradisjonelle vegger, og passer utmerket i stuer, leiligheter, kontorlokaler, og industrielle miljøer. De er også velegnet for servicelokaler, og kan tilpasses rom med spesielle arkitektoniske elementer som skråtak eller buer. Veggen kan utstyres med skyvedører eller hengslede dører etter kundens ønske. Våre skillevegger i metall og glass kombinerer unik estetikk med holdbarhet. De er konstruert med pulverlakkert rustfritt stål, som er motstandsdyktig mot riper og ytre påvirkninger. Rammenes slanke og lette design gjør at veggene passer selv i mindre rom uten å virke overveldende. Fargevalget for rammen er ikke begrenset til sort; kunder kan velge fra hele RAL CODE-fargepaletten eller en tilpasset farge mot en tilleggsavgift. Vi monterer herdet glass i rammene, men tilbyr også alternativer som laminert, frostet, sotet, støydempende eller andre spesialglass. Elvebyen skillevegger garanterer ikke bare eleganse, men også sikkerhet og holdbarhet.
49435112 624382471315490 3489923947763402842 n

Bestill en glassvegg

Enten du trenger en skillevegg på kontoret eller vil skille rom i leiligheten din med en glassvegg, er det viktig for oss å forstå dine behov og forventninger i detalj. Derfor tilbyr vi en gratis befaring innen 100 km fra Oslo, forutsatt at en bestilling blir lagt inn. For større avstander vil det påløpe et tilleggsgebyr, som vil bli individuelt beregnet. 

Våre spesialister vil benytte besøket til å diskutere dine spesifikke forventninger. Vi setter stor pris på kreative ideer fra våre kunder og er glade for å kunne integrere dem i våre prosjekter, eller berike dem med vår ekspertise og mange års erfaring. Vi sender deg en gratis skisse av prosjektet, og sørger for at veggene blir produsert og montert i henhold til tidsplanen.

666220 c21b7354515c42418f9d407505f19210 mv2
skillevegg
skillevegg 1
skillevegg
01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta gjerne kontakt med oss!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!