Skillevegg

59234847 2344704835801493 2647478623917095986 n

Skillevegg laget av gull og metall

Du trenger ikke tradisjonelle løsninger for å skille to rom. Murstein, blokker eller en lett gipskonstruksjon er ikke de eneste løsningene som kan lykkelig brukes hjemme og på kontoret. Vi tilbyr design, produksjon og montering av skillevegger i industriell stil. Det er en elegant interiørfinish som sikrer utmerket belysning og får selv et lite rom til å se romslig og koselig ut.

En imponerende vegg i glass

Moderne vegger i industriell stil er laget av stålprofiler og bruddsikkert glass. De er perfekt for erstatning av tradisjonelle vegger, deling av stuer, leiligheter, kontorer og industrielle leiligheter. De egner seg også for servicelokaler. De kan brukes i rom med skrå tak og buer. I veggene monterer vi skyvedører eller hengslede dører.

Skillevegger i metall og glass kjenetegnes ikke bare av unik estetikk og allsidighet, men også stor holdbarhet. Til konstruksjon av skillevegger bruker vi pulverlakkert rustfritt stål, motstandsdyktig mot riper og ulike forhold i rommet. Rammene er tynne og lette, som fører til at hele veggen ser estetisk ut selv i et lite interiør og at den ikke overbelaster takene. Som standard bruker vi rammer på 40 × 15 mm, men vi kan også tilby tykkere rammer dersom kunden ønsker det.

Rammene i industrielle skillevegger trenger ikke være svarte. Kunder kan velge hvilken som helst annen farge fra RAL CODE-systemet eller en unik farge mot en tilleggsavgift.

I rammene monterer vi herdet glass, men vi kan også tilby laminert, frostet, sotet, støydempende eller annet glass. Elvebyen skillevegger er elegante, men også trygge og holdbare.

Bestill en glassvegg

Enten du trenger en skillevegg på kontoret eller ønsker å bruke en skillevegg i glass for å skille rommene i leiligheten din, trenger vi nøyaktig informasjon om dine forventninger og romdimensjoner. Derfor foreslår vi å besøke kunden. Innenfor 100 km fra Oslo er målingene gratis dersom kunden legger inn bestilling på utførelse av veggen. Ved større avstander må det tas hensyn til et tilleggsgebyr til bestillingen. Besøket av våre spesialister er også en mulighet til å lære om kundens forventninger. Mange kunder har sine egne, interessante ideer om vegger i glass og metall. Vi kan overføre ideene deres til våre prosjekter eller berike dem med våre egne ideer, som resulterer fra mange års erfaring. Vi sender skissene gratis, og veggene er laget i tide og profesjonelt montert.

dzialowa scianka
01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta kontakt med oss om dette produktet!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!