SKYVEDØR

skyvedor
IMG 20231024 WA0021

Elegante, holdbare og ekstremt moteriktige skyvedører i glass kan monteres i alle rom. I motsetning til tradisjonelle dører, kan de brukes i svært små rom og trange passasjer, noe som gir komfort til brukerne av lokalet og et uvanlig utseende til en leilighet eller kontor. Vi tilbyr utenpåliggende skyvedører laget av metall og glass, som passer ikke bare for moderne rom.

IMG 20231024 WA0017

Skyvedører i industriell stil

Skyvedører i industriell stil er et originalt element i interiørets finish i svart og hvitt. De passer også perfekt inn i klassiske, retro eller skandinaviske rom. De er enkle, elegante og tidløse, og samtidig utført på en nøyaktig og solid måte, noe som forlenger deres holdbarhet.

Moten for skyvedører i glass er godt begrunnet. Selv om de er laget av svært motstandsdyktige materialer, ser de lette ut, slipper inn naturlig lys og forstørrer optisk til og med små rom. De begrenser ikke øyekontakt med folk i naborommet, men de garanterer stillhet og en følelse av å være uførstyrret.

Våre skyvedørsrammer er tynnere sammenlignet med våre konkurrenters produkter. Derfor virker hele døren mer delikat og elegant og passer perfekt inn i interiøret i leiligheter i mange stiler. Dersom kunden foretrekker rammer som er tykkere enn de vanlige, kan vi lage dem som forespurt.

Elegant interiør med glassvegger og strukturerte ståldører, moderne møbler og et snev av tradisjonell stil
Lyst og åpent soverom adskilt fra stuen med trendy loft-stil glasspartisjon og svarte stålelementer
Moderne interiør med loft-stil ståldører og glassvegger, elegante møbler og naturlig lys.
En svart metallrammet glassdør, halvveis åpen, skiller mellom to rom i en moderne bolig.
En svart metallrammet glassdør sett fra avstand, som skiller stuen fra spisestuen i en moderne bolig.

Skreddersydde skyvedører i glass

Vi lager glass- og metallskyvedører som kan brukes til å etterbehandle vegger laget av glass og metall, gipsplater og mur. Du kan bruke dem til å skille soverommet, kjøkkenet, badet, vingården og passasjen til vinterhagen eller hagen. Det er også en god løsning for dusjen. Pulverlakkert stål er korrosjonsbestandig, holdbar og estetisk, og herdet glass riper eller knuser ikke under påvirkning av støt eller trykk. I tillegg til herdet glass kan vi tilby laminert glass, frostet glass, sotet glass eller støydempende glass. Vi gir også tilgang til andre, uvanlige løsninger.

skillevegg

Vi tilbyr enkle og doble skyvedører i glass laget iht. dimensjoner målt av våre ansatte. Vi har mulighet til å produsere individuelle skyvedører, så du kan være sikker på at de passer perfekt i døråpningen eller skilleveggen.

Elvebyens kunde bestemmer selv farge på metallprofilene og kan velge hvilken som helst farge av RAL CODE-systemet, på spesiell forespørsel kan vi også lage dørrammer i unike farger.

Vi betrakter alle kunder individuelt og vi har ikke noen standardmønstre, derfor kan skyvedørene se forskjellig ut hos hver kunde. Du kan sende oss en enkel skisse så gjør vi den om til et tidløst dørprosjekt for din leilighet eller kontor.

666220 a093a6083785446cb375fba5b8ca08f0 mv2 d 4032 3024 s 4 2

Hos oss kan du bestille enkle skyvedører og dekorative dører

I Elvebyen produserer vi komplekse skyvedører i metall og glass. Vi starter arbeidet med å måle dimensjoner hos kunden og utarbeide prosjekt og visualisering. Vi når kunder inntil 100 km fra Oslo, og vi sender skisser gratis. 

Det godkjente prosjektet blir raskt til en estetisk dør klar for montering. Kvaliteten på materialer og utførelse samt tilpasning til interiøret er mye bedre enn ved masseproduserte dører. De gleder kunden med sin perfekte form og motstand mot alle forhold i en leilighet eller kontor.

01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta gjerne kontakt med oss!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!