Slagdør

slagdor 1

Loftshengslede dører

Elvebyen skreddersydde hengslede dørene er lette, slipper inn naturlig lys, dekorerer interiøret og lydisolerer det. Hengslede industrielle dører i glass ser imponerende ut i både små og store leiligheter. De lar deg skape et originalt interiør. De er også perfekte for kontorer. Hengslede dørers karakteristiske rammen, sprossene og sikkerhetsglasset gleder mennesker med eleganse og holdbarhet.

Hengslede dører for mange rom

Du kan installere hengslede dører i inngangen til kontoret, i stuen, soverommet, gangen, og du kan også bruke dem til å skille vinrom, vinterhage, bad. Den nøyaktige utførelsen av våre dører skaper harmoni med rå, industrielle interiører så vel som med skandinaviske, klassiske og minimalistiske rom.

Vi bruker pulverlakkert stål og herdet glass av høyeste kvalitet for å lage hengslede dørers rammer og sprosser. På kundens forespørsel kan vi skifte det herdede glasset med laminert, frostet eller sotet glass, så vel som med støydempende glass eller annet.

Det som skiller Elvebyens produkter fra konkurrentenes produkter er også dører og veggers eksepsjonelle letthet. Rammene til våre hengslede dører er tynnere, derfor lettere, mer elegante og mer delikate enn modellene våre konkurrentene tilbyr. Vi bruker vanligvis rammer på 40 × 15 mm, men til slutt er det kunden som bestemmer om han foretrekker tynnere eller tykkere rammer.

I de hengslede dørene, som skal skille bolig-, hotell- eller restaurantinteriører fra vinrommet eller svømmebassenget, bruker vi også rustfritt stål, men også en ekstra pakning. Vi kan også tilby dørens lydisolering med en dørstokk og pakning.

Farge på hengslede dører i glass

Selv om idustrielle hengslede dører er knyttet til svarte rammer, kan våre kunder velge hvilken som helst farge fra RAL CODE-systemet eller, mot et tilleggsgebyr, velge til og med den mest originale fargen.

Hengslede dører på forespørsel

Det å skape ei perfekt hengslede dør i glass krever nøyaktige målinger og en samtale med kunden. Derfor det er oss som kjører til kunden før vi starter utføring av prosjektet. Vårt besøk er gratis innen 100 km fra Oslo og når kunden bestemmer seg for å bestille hos oss. Ved lengre avstander krever vi et tilleggsgebyr for tjenesten. Men målinger er ikke alt. Hos kunden ønsker vi å finne ut hvordan vår kundens idé om hengslede dører i glass ser ut, hvordan interiøret de ønsker å montere døra i ser ut, vi gir råd om hvilket glass kunden skal velge. 

image5

Vi er avhengige av informasjon fra kunder, men også av skissene deres, inkludert de enkleste, laget med en vanlig blyant. Når vi kjenner kunden, kan vi foreslå løsninger som fører til at han kjøper den perfekte døren. Vi sender skisser til godkjenning gratis. Vi bruker ikke standardmønstre, men vi stoler på våre kunders ideer og behov. Vi kan tilby unike, helt originale løsninger.

1 rotated
01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta gjerne kontakt med oss!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!