Vinterhage

vinterhage 1 scaled

Glassdører til hagestuer

En vinterhage eller en oppbygd terrasse kan utvide stuen, være et sted for dyrking av tropiske planter, og øke attraktiviteten til hotell- eller restaurantarealer. Glassdører til vinterhager er både et praktisk og estetisk element. De er lette og gjennomskinnelige, og utstyrt med sikkerhetsglass. De vil ikke bare beskytte interiøret mot kulde, men også forstørre rommet optisk og gi optimal belysning.

Glassdører til verandaer

Selv om begrepene „vinterhage” og „orangeri” brukes om hverandre, er vinterhagen en del av huset og kan bygges på terrassen, mens orangeriet er en egen struktur. Ingenting hindrer oss imidlertid fra å utstyre et orangeri, som er en struktur knyttet til et hus, restaurant, kafé eller hotell, med en glassdør. Inne i et slikt orangeri kan du dyrke eksotiske planter, men også slappe av med kaffe eller te og beundre naturen gjennom store glassruter. Verandaer uten vegger, kun dekket med tak, er også høyt verdsatt av huseiere. Her kan du slappe av på varme vår- og sommerdager. Installer en dør mellom interiøret og verandaen for å holde ute kulden, men ikke solen.

Originale modeller av glassdører

Når vi prosjekterer dører til verandaen eller til hagen, tar vi hensyn til alle forslag og krav fra kunder. Disse gjelder ikke bare dørens estetikk, men også deres motstand og holdbarhet, og derfor bruker vi alltid høykvalitets pulverlakkert stål og herdet sikkerhetsglass. Etter kundens ønske kan glasset være laminert, frostet, sotet eller støydempende. Fordelen med våre veranda- og hagedører er tynne, men ekstremt motstandsdyktige profiler. Vanligvis er de på 40 × 15 mm, noe som gjør dem lettere og mer elegante og fører til at de passer perfekt inn i boligens interiør. Hvis du ønsker tykkere rammer, kan vi lage dem på forespørsel. Vi kan også lydisolere døren ved å bruke pakning og dørstokk.

Valg av rammenes farge er opp til kunden. Vi tilbyr alle farger fra RAL CODE-systemet og også unike farger – mot et tilleggsgebyr og lengre utførelsestid.

vinterhage scaled

Bestill metalldører til verandaen

Hver glassdør til hagestuen blir skreddersydd og fremstilt etter et personlig besøk hos kunden. Vi tilbyr en gratis befaring opp til 100 km fra Oslo, helt uten ekstra reisekostnader, forutsatt at kunden bestiller dører til oransjeriet, vinterhagen eller verandaen fra oss. Dette gir oss en unik mulighet til å utføre nøyaktige målinger og til å diskutere kundens spesifikke ideer og behov.

Vi kan tilby dører designet etter kundens egne skisser, eller samarbeide tett med dem for å skape et unikt mønster for glassdører i deres vinterhage. Ved å forstå kundens behov i detalj, kan vi foreslå både praktiske og svært elegante løsninger. Våre erfarne designere lager en gratis skisse av prosjektet for godkjenning, og montasjen av den ferdige glassdøren utføres på en tidligere avtalt dato, i fullt samarbeid med kunden.

01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta gjerne kontakt med oss!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!