Vinterhage

ogród zimowy szklo ryflowane5 scaled

Glassdør til hagestue

En vinterhage eller en oppbygd terrasse kan utvide stuen, være et sted for dyrking av tropiske planter, og øke attraktiviteten til hotell- eller restaurantarealer. Glassdører til vinterhager er et praktisk og estetisk element. Lette, gjennomskinnelige, med sikkerhetsglass, de vil ikke bare beskytte interiøret mot kulde, men også forstørre rommet optisk og gi en optimal belysning.

Glassdør til verandaer

Selv om begrepene „vinterhage” og „orangeri” brukes om hverandre, er vinterhagen en del av huset og kan bygges på terrassen og orangeriet er en egen struktur. Ingenting hindrer oss imidlertid i å kalle et orangeri et sted knyttet til et hus, restaurant, kafé eller hotell med en glassdør. Inne kan du dyrke eksotiske planter, men også slappe av med kaffe eller te og beundre naturen gjennom store glassruter. Verandaer uten vegger, kun dekket med tak, er også høyt verdsatt av huseiere. Her kan du slappe av på varme vår- og sommerdager. Installer en dør mellom interiøret og verandaen for å holde ute kulden, men ikke solen.

Originale modeller av glassdører

Når vi prosjekterer dører til verandaen eller til hagen, tar vi hensyn til alle forslag og krav fra kunder. Disse gjelder ikke bare dørens estetikk, men også deres motstand og holdbarhet, og derfor bruker vi alltid høykvalitets pulverlakkert stål og herdet sikkerhetsglass. Etter kundens ønske kan glasset være laminert, frostet, sotet eller støydempende. Fordelen med våre veranda- og hagedører er tynne, men ekstremt motstandsdyktige profiler. Vanligvis er de på 40 × 15 mm, noe som gjør dem lettere og mer elegante og fører til at de passer perfekt inn i boligens interiør. Hvis du ønsker tykkere rammer, kan vi lage dem på forespørsel. Vi kan også lydisolere døren ved å bruke pakning og dørstokk.

Valg av rammenes farge er opp til kunden. Vi tilbyr alle farger fra RAL CODE-systemet og også unike farger – mot et tilleggsgebyr og lengre utførelsestid.

ogród zimowy szklo ryflowane2 scaled

Bestill metalldører til verandaen

Hver glassdør til hagestuen lages på individuell bestilling og etter et tidligere besøk hos kunden. Vi kommer gratis inntil 100 km til Oslo, dersom kunden bestiller dør til oransjeriet, vinterhagen eller verandaen hos oss. Dersom vi må kjøre mer enn 100 km, vil det være en eksta betalt tilleggstjeneste. Det er imidlertid verdt å velge den fordi vi ikke bare foretar nøyaktige målinger, men vi har også mulighet til å snakke med kunden om deres ideer og behov.

Vi kan tilby dør laget etter prosjekt skissert av kunden eller lage et unikt mønster av glassdør til vinterhagen sammen med dem. Ved å bli kjent med kundens behov kan vi tilby praktiske, men utrolig elegante løsninger, slik at vinterhagen med glassdører vil bli herlig. Vi sender prosjektets utkast til godkjenning gratis, og vi monterer ferdig glassdør på dagen vi avtaler på forhånd.

01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta kontakt med oss om dette produktet!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!