Vinrom

vinerom 2

Glassdør til vinbaren

Å skille bolig-, hotell- eller restaurantarealer fra vinrommet krever bruk av passende dører. Virommet bør ha høy luftfuktighet og lav temperatur. Samtidig er det et interessant, estetisk sted, fullt av kriker og kroker, så glassdørene til vinrommet lar deg se det fra utsiden. Vi tilbyr førsteklasses dører til vinrom laget av smijern og glass, produsert i henhold til individuelle prosjekter.

Glassdører – estetisk og praktisk

Når vi lager dør til vinrommet på kundens bestilling bruker vi rustfritt stål og pakning. Takket være denne løsningen er glassdørrammene motstandsdyktige mot økt luftfuktighet, og pakningen gir optimale forhold for aldring av brennevin.

I dører laget av tynne, elegante profiler monterer vi herdet, laminert, matt eller sotet sikkerhetsglass. Rammene til Elvebyen vinromdører er på 40 × 15 mm, så de passer perfekt inn i alle rom, ser ikke tunge ut og passer til og med til små rom, ikke bare på en restaurant eller et hotell, men også i en leilighet. Bestiller kunden en glassdør med tykkere rammer kan vi også lage den.

Vinromdører i smijern og glass er praktisk, definitivt egnet for å beskytte et rom med forhold som ligner på disse i gamle kjellere, men samtidig gi utsikt til hyllene med flasker eller tønner. Dette fører ti at hele vinrommet blir imponerende og tiltrekker seg gjestenes oppmerksomhet.

Profilene til vinrommets glassdører er laget av pulverlakkert stål. Så du kan velge hvilken som helst farge fra RAL CODE-systemet. Dersom kunden ønsker det og er villig til å betale mer og vente lenger på drømmeglassdøren sin, kan profilene lages i hvilken som helst farge, også utenfor fargetabellen. Takket være dette vil vinrommet ha sin egen unike karakter.

Bestill glassdører til vinrommet

For å lage den perfekte vinromdøren trenger vi døråpningens dimensjoner, og vi må også snakke med kunden om deres behov, ideer og krav. Derfor foretar vi individuelle målinger hos kunden. Det er gratis inntil 100 km fra Oslo dersom du bestiller dør hos oss. Bor du lenger unna kommer vi også, men tjenesten blir ekstra betalt.

Under besøket måler vi, gir råd, foreslår de beste løsningene og konfronterer våre kunders ideer med de teknologiske mulighetene som vi utnytter for å lage glassdører. Vi sender skisser gratis, noe som også gir oss en fordel i forhold til konkurrentene.

Vi betrakter hvert prosjekt individuelt, og unngår standardmønstre. Vi kombinerer effektivt kundens ideer med visjonen til våre erfarne ansatte. 

01.

Befaring

Vi kommer på befaring og tar nøyaktige mål.

02.

Produksjon

Vi utarbeider et unikt design i sammen med kunden og tegner i 3D CAD.

03.

Leveranse

Leveringen er trygg og punktlig.

Ta kontakt med oss om dette produktet!

Er det noe du lurer på vedrørende dette produktet? Ta kontakt, så gjør vi alt vi kan for å hjelpe deg!